VIDEO. Vegetație de peste trei metri în apropierea plajei Neversea

0
393

În luna aprilie a acestui an municipalitatea anunța faptul că taluzul din zona plajei Modern a fost igienizat, în sensul că au fost adunate gunoaiele, iar iarba a fost tăiată. După aproximativ trei luni, vegetația a crescut și mai mult, ajungând peste trei metri. Acest peisaj ce seamănă mai mult a junglă urbană îl întâlnim și în zona plajei recent amenajate – Neversea.

Precizăm că plaja Neversea este denumită și plaja festival datorită conceptului cu care au venit organizatorii celui mai iubit festival de la malul Mării Negre, Neversea dar și a decorului fabulos.

Însă, taluzul de la plaja Modern și până la plaja Neversea este ”înecat” de vegetație, care a crescut enorm de mult, măsurând peste trei metri. Nici scările care asigură accesul spre plajă nu arată prea bine, iar gunoiul este şi el prezent. În cazul resturilor aruncate pe jos, evident, vinovaţi sunt cetăţenii certaţi cu bunul-simţ.

Avem încredere că administrația publică locală va lua act de situaţie și va tăia iarba ce a acoperit taluzul din dreptul plajei Modern și plajei Neversea, că tot este o zonă la fel de tranzitată precum stațiunea Mamaia.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.