VIDEO Veronica Mitran, vicepreședintele ANPC, despre controalele de pe litoral: Am închis 14 locații până acum

0
148

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anunță primele rezultate ale activității structurii de control special create, ”Comandamentul Litoral 2021”. Astfel, în perioada 1-8 iulie 2021, comisarii ANPC au efectuat 192 actiuni de control.

În 31 de cazuri, au fost aplicate amenzi contravenționale în valoare de 142.400 lei. Acestora li s-au adăugat 14 măsuri complementare de oprire temporară a prestării serviciului pentru tot atâtea unități de alimentație publică de pe întreg litoralul.

Pe litoral a ajuns și Veronica Mitran, vicepresedintele ANPC, care merge în acțiuni de control și care susține că fiecare locație de pe litoral va fi controlată.

”Nu vom face rabat, vom merge peste tot. Am închis 14 locații până acum, locații la care am constatat nereguli cum ar fi data expirării alimentelor. Noi suntem aici pentru a veghea la sănătatea consumatorilor. Aparatele de măsurat nu erau testate meteologic, ustensilele folosite la bucătărie erau într-o stare deplorabilă. Partea de Eforie Nord și Sud, dar și Mamaia, din aceste zone sunt cele 14 locații controlate. Vom merge și la celelalte stațiuni, până la 15 august”, a precizat Veronica Mitran.

L.M, M.G.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.