VIDEO. Zeci de hectare de teren vor trece în intravilan la Tuzla, pentru a putea fi construite unităţi de cazare

0
2584

Primarul comunei Tuzla Reşit Taner, susţine că localitatea trebuie să se dezvolte şi pe partea de turism, aspect neglijat în anii anteriori. Provocarea mandatului său, a afirmat Reşit Taner, este să fie întocmit un Plan Urbanistic General “ca la carte”.

PUG-ul ar urma să fie gata în 2 ani, iar conform noului plan, zeci de hectare aflate în prezent în extravilan va trece în intravilan, pentru a putea fi construite unităţi de cazare în zonele din vecinătate mării şi lacului. Aşadar, este un plan cu bătaie lungă, dar care urmăreşte dezvoltarea localităţii, unde în prezent o mare pondere o are agricultura.

În cadrul unui interviu acordat Focus Press, primarul a vorbit şi despre lucrările desfăşurate ân localitate – de înlocuire a conductelor de apă şi pentru canalizare, edilul afirmând că este un disconfort pentru toată lumea, dar aşa se construieşte. Vor urma asfaltări după toate aceste lucrări şi, în acelaşi timp, speră să demareze şi proiectul reţelei de alimentare cu gaze. “Dacă nu cu fonduri, atunci cu un împrumut”, a afirmat Reşit Taner.

Edilul a vorbit, în afară de proiecte, şi despre comentraiile apărute în mediul online, despre numărul de angajaţi ai primăriei, cât şi despre salariile din primărie, arătând, cu fluturaşii de salari, că nu sunt reale speculaţiile de pe Facebook. Interviul complet poate fi urmărit în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.