VIDEO. “Zombi” ziua în amiaza mare, pe străzile Constanței

1
7017

Fenomenul ”zombi” încă persistă la Constanța. Persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive, fie ele etnobotanice sau droguri de risc, pot fi văzute în mod frecvent în scări de bloc, pe alei lăuntrice sau în alte zone retrase, indiferent că e zi sau noapte.

Un astfel de caz a fost surprins, joi,  de trecători, în zona Cireșica din Constanța. Un tânăr aflat sub influența substanbțelor interzise, ziua în amiaza mare, stătea rezemat de pervazul geamului unui magazin, iar din imaginile surprinse cu telefonul mobil reiese că acesta nu prea era conștient de ceea ce se petrece în jurul său. Nu se știe cât a stat individul în acel loc, cert este că persoanele care treceau prin fața lui erau cumva deranjate de prezența lui.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Eu lucrez in piața unirii, zona Răscoala 1907. E plin de ei aici. Am surprins și eu de mai multe ori in poze. Le-am trimis și poliției. Nimic. Și-au făcut o baracă in parcare la fratelli și locuiesc acolo. Am chemat poliția, le-a pus doua întrebări și i-au lăsat în pace…. I-am găsit dormind inclusiv pe preșul de la intrarea in bloc. Știu și cine le furnizează substanțele, le-am zis și polițiștilor. Nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.