Violatorul de la Mangalia, condamnat la 11 ani de închisoare, vrea o pedeapsă mai mică

0
3559
sursa foto: Digi24

Un individ din Mangalia, trimis în judecată și condamnat pentru viol, nu se împacă cu ideea că are de executat o pedeapsă de peste 10 ani de detenție, rezultată prin contopirea mai multor pedepse. Individul a cerut revizuirea cauzei, însă fără succes.

Memet Ghiunaidîn din Mangalia este cunoscut în rândul autorităților pentru infracțiunile comise de el de-a lungul timpului. De la tâlhării și furturi, pentru care a mai fost încarcerat, individul a ajuns la violuri. El este acuzat că a violat o femeie în stațiunea Saturn, noaptea, în plină stradă.

Trecând peste fazele procesuale, într-un final, individul de 30 de ani a fost condamnat la 11 ani și o lună de închisoare cu executare, prin adăugarea la pedeapsa de 10 ani, pentru viol, a unor resturi de pedeapsă rămase neexecutate.

Nemulțumit de pedeapsă, individul a cerut revizuirea cauzei, în speranța că poate va obține o pedeapsă mai mică. Numai că, pe data de 13 ianuarie, după analizarea cererii, Judecătoria Mangalia a zis ”PAS”. Ar mai avea, totuși, o șansă, în apel, dacă va ataca această decizie dată de judecătorii de la Mangalia.

A violat o femeie, noaptea, în plină stradă

Despre infracțiunea de viol, aceasta a fost comisă în octombrie 2017, după numai căteva luni de la eliberarea din penitenciar, unde executase 6 ani din 7, pentru alte infracțiuni. Potrivit anchetatorilor, pe data de 22 octombrie 2017, în jurul orei 20:00, aflat în stațiunea Saturn, individul a pândit o femeie care se deplasa către un restaurant unde se desfășura un eveniment, iar la un moment dat, când femeia a intrat pe o alee slab luminată, a tăbărât asupra ei și a lovit-o, după care a violat-o. Femeia a fost găsită în stare de inconștiență, în mijlocul drumului, iar în urma cercetărilor, s-a stabilit că aceasta a fost violată.

În scurt timp a fost identificat autorul, care a fost reținut, apoi arestat, trimis în judecată și condamnat. După toate acestea, individul speră acum să scape mai ”ieftin”, invocând fel de fel de motive.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.