Viorel Ionescu despre Consiliul Local de la Hârșova: “Nu voi face alianță cu nimeni, eu am alianța mea cu cetățenii”

2
2980
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova

În orașul Hârșova, cei mai mulți locuitori au votat ca actualul primar, Viorel Ionescu, să rămână la conducerea administrației locale. Diferența față de principalul său contracandidat, PSD-istul Tudorel Nădrag, a fost de aproximativ 80 de voturi, conform numărătorii paralele realizate de PNL.

Acest lucru a făcut ca în componența Consiliului Local numărul aleșilor PNL să fie egal cu cei ai PSD. Mai exact distribuția este astfel: 8 consilieri locali PNL, 8 consilieri locali PSD, 1 consilier local PRO România. Acest lucru nu este pe placul primarul în funcție care susține că cei de la PSD au cumpărat mai multe voturi ale unor cetățeni de etnie romă.

Au reușit să aibă opt consilieri printr-un stil golănesc, stilul PSD, prin care a încercat să se câștige administrarea unui oraș, cumpărând cetățeni de etnie romă de o calitate îndoielnică. Nu voi face alianță cu nimeni. În următorii patru ani voi veni cu proiecte bune și benefice pentru cetățeni și sunt curios să văd ce consilier sănătos la cap va vota împotriva dezvoltării orașului”, a precizat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

M.G.

2 COMENTARII

 1. Uaaa hoților bandiților ati dat bani la lume ati dat pachete la lume sa va voteze cu o zi înainte ati dat pachete la lume până seara tarziu dimineata lati pus pe lupu cu locali sa am parte pachete sa dea cate 5 milioane de căciulă de buletin uaa hoților

 2. Am crezut ca v-ati lasat obiceiul minciunilor dupa 4 ani!
  Nici dvoastra nu credeti in aceste declaratii de discriminare si ura rasiala.
  VA INTREBAM:
  care ar fi fost miza alegerilor-primarul,consiliul local sau totul?
  Unde este diferenta de voturi exprimate dintre candidatul PSD si consilierii PSD?
  Daca cunoasteti raspunsul si stiti cine v-a votat,asa dupa cum rezulta din declaratiile dvoastra,inseamna ca stiti si cine a cumparat voturi sau mai pe intelesul tuturor,dvoastra va demascati singur,c-ati gestionat situatia alegerilor.
  De unde stiti dvoastra cum au votat cetatenii?
  Aveti vreo dovata ca s-au cumparat cetateni romi?
  Ati uitat un lucru-pachetele,ajutoarele si altele,au circulat la vedere-
  De cand HOTUL striga HOTII?
  De ce instigati ura dintre cetatenii(romani,romi,turci si altii)?
  Un primar adevarat care-si iubeste orasul,iubeste pe absolut toti cetatenii si nu instiga la ura rasiala.
  Probabil,regreti aceste afirmatii declarate in euforia victoriei(???) si de aceia va rugam ,sa reveniti cu scuzele de rigoare fata de cei pe care i-ati jignit,fara sa aveti vreo dovada certa ca nu v-au votat.
  La urma urmei,sunteti primarul orasului,iar orasul cuprinde toti cetatenii.
  Nu mai propovaduiti ura rasiala,pentru ca orice s-ar intampla in plan politic,mult mai de pret este pacea,linistea si starea sufleteasca a fiecaruia dintre NOI.
  Semneaza PRO-EUROPA Hirsova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.