Virginia Uzun a demisionat din funcția de președinte al Organizației PSD Eforie

0
629
sursa foto: Facebook

Virginia Uzun ce a candidat la funcția de primar al orașului Eforie din partea Partidului Social Democrat a ales să nu ocupe funcția de consilier local la Eforie, demisionând astfel, joi, 1 octombrie a.c., și din fucția de președinte al Organizației PSD Eforie, pe motiv că nu dorește să se afle într-o funcție, în care proiectele sale nu vor fi promovate, iar asta pentru că alegerile au fost câștigate de Robert Șerban din partea PNL.

Aceasta a făcut o postare pe pagina sa de socializare, în care și-a anunțat simpatizanții de această decizie.

Ieri, 1 octombrie 2020, am demisionat din funcția de Președinte al Organizației PSD a Orașului Eforie și am aderat, în calitate de simplu membru, la organizația municipală a PSD Constanța.

Așa cum am spus încă de la înscrierea în cursa electorală, deși m-am aflat primul loc pe lista candidaților PSD pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Eforie, nu intenționez să ocup această poziție într-o aritmetică politică în care nu există variante prin care să îmi pot promova proiectele și viziunea de dezvoltare pentru orașul nostru, planuri prezentate în campania electorală.

Consider că a nu te abate de la principii, de la planuri și mai ales de la o viziune trebuie să devină un important deziderat în politica românească.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat, vă asigur de loialitatea și devotamentul meu și vă rog să fiți încredințați că vă sunt alături și pe mai departe. Ca membru al PSD Constanța, mă voi strădui în continuare să vă fac cunoscute dorințele și să lupt pentru a pune în practică proiectele pentru care mi-ați acordat încrederea la votul din 27 septembrie 2020.

Pentru mine, #9nepasadeEforie nu rămâne un simplu hashtag ori un simplu mesaj electoral, ci reprezintă un principiu de acțiune politică”, a scris aceasta.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.