Vizita la bancă, în contextul pandemic: năvodărenii nu mai au acces în sediul BCR fără PROGRAMARE telefonică!

0
1321

Năvodărenii nu mai au acces în sediul BCR fără programare! Cei care doresc să-și rezolve diverse probleme la bancă sunt nevoiți să se programeze, astfel riscă să fie poftiți afară din sediul BCR Năvodari.

Clienții băncii au fost notificați luni, 19 octombrie a.c., prin sms de faptul că: “vizitele în agențiile BCR se fac doar pe bază de programare telefonică, apelând numărul agenției dorite. Mulțumim, BCR“. Cei care nu sunt clienții BCR, dar sunt nevoiți să apeleze la serviciile unității bancare au avut neplăcuta surpriză să constante joi, 22 octombrie a.c., că planurile le sunt date peste cap de o decizie luată în contextul pandemic. “Fără programare nu vă pot ajuta. Sunați la numerele de telefon afișate și vă spune ziua și ora la care puteți veni“, a transmis o angajată a băncii unei năvodărence, indicându-i numerele de telefon la care poate suna pentru programare.

BCR Năvodari

“Decizia a fost luată în contextul pandemic. Nu pot să nu mă întreb ce fac cei care nu dispun de un telefon mobil sau de Internet. În timpul convorbirii telefonice cu angajații băncii vă este solicitat numele și sunteți nevoiți să menționați motivul pentru care faceți programarea. În bancă angajații poartă mască de protecție, mănuși și există panouri de protecție plexiglas și dezinfectant”, susține tânăra care fără programare nu a putut să-și rezolve problema pe care o avea.

Mesaj BCR, pentru clienți

Toți cei care ajung în fața sediului bancar sunt întâmpinați de următorul mesaj: “Cu o programare ai grijă de timpul tău și de sănătatea ta. Suntem aici să vă ajutăm în condiții de siguranță, cu rugămintea să ne sprijiniți cu programarea telefonică a oricărei vizite la această unitate bancară. Telefon: 0786463401, 0785246467, 0760294795 sau la unitatea cea mai apropiată -BCR Mamaia, telefon: 0726723079, 0785246467, 0760294795, de luni până vineri, în intervalul 09.00-16.30“.

Menționăm că decizia a fost luată la nivel național. Pe site-ul BCR puteți găsi lista unităților din județul Constanța la care puteți suna pentru a stabili o întâlnire cu angajații.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.