Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate

0
18

Vlad Voiculescu, demis de premier de la conducerea Ministerului Sănătății, decizie care a aruncat în aer coaliția de guvernare, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR-PLUS să nu îl propună din nou.

Voiculescu a făcut aceste declarații luni, în contextul în care a vorbit despre necesitatea unei shimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar: “Suntem una dintre puținele țări unde există aceste contracte pe viață”.


Întrebat dacă va propune o astfel de schimbare, Voiculescu a răspuns: “Nu numai dacă aș reveni, o să propun oricum. Și USR PLUS, prin noul ministru, că o să fiu eu sau altul, cu siguranță trebuie să o facă”.
La intervenția moderatorului, care l-a întrebat cum să fie el noul ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns: “Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”.
Chestionat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR-PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns că “asta e treaba
Coaliției”.


Vlad Voiculescu a susținut din nou că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului.


Întrebat decă pentru el există speranță că va fi propus, din nou, ca ministru, Voiculescu a susținut că este dezmăgit și afectat “la nivel personal”: “Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.