Zborurile către Istanbul, suspendate din nou pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

0
753

Compania aeriană Turkish Airlines a redeschis, începând cu data de 2 aprilie, zborurile pe ruta Istanbul – Constanţa – Istanbul. Însă, acum cursele au fost din nou suspendate, având în vedere că Turcia se află în lockdown până pe data de 17 mai, deoarece țara se confruntă cu o explozie a numărului de cazuri. În aceste condiții, constănțenii pot zbura doar către Londra de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Totiși există și o veste bună pentru cei care vor să ajungă la Istanbul de la Constanța, în doar o oră. Turcia ia în calcul serios să renunţe la testele PCR pentru turiştii români înainte de 1 iunie, a spus Ferit Turgut, reprezentantul pentru Mediterana din boardul Asociaţiei agenţiilor de turism din Turcia (Tursab), în cadrul unui briefing pentru jurnalişti români.

Acesta a spus că pe 17 mai se încheie lockdown-ul în Turcia, iar până la sfârşitul lunii se va decide pentru ce ţări se vor mai solicita de la 1 iunie teste PCR pentru turişti. Românii, care au o situaţie bună din punctul de vedere al numărului cazurilor de COVID-19, cel mai probabil nu vor mai avea nevoie de teste PCR de la 1 iunie pentru a intra în Turcia.

Amintim că zborurile ruta Istanbul – Constanța – Istanbul se desfășoară cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de vineri și duminică, conform programului următor: Orar de zbor vineri: Plecare Istanbul – 08:30, Sosire Constanța – 09:35/ Plecare – 10:25, Sosire Istanbul – 11:35. Orar de zbor duminică: Plecare Istanbul – 20:30, Sosire Constanța – 21:35/ Plecare – 22:25, Sosire Istanbul – 23:35.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.