Zeci de recruți au început pregătirea la Școala „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia: instruirea, hrănirea, echiparea și asigurarea medicală sunt gratuite!

0
62

Zeci de recruți s-au prezentat luni, 25 ianuarie, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia, pentru a deveni soldați profesioniști ai Forțelor Navale. Cei 86 de recruți au început pregătirea. În prima etapă a instruirii, tinerii își vor însuși deprinderile de bază ale militarilor din Armata României, în cadrul modulului de pregătire militară generală.

După depunerea jurământului față de patrie, soldații vor parcurge un modul de pregătire profesională, în specialitatea pentru care au optat, respectiv poliție militară și marină. Din aceeași serie mai fac parte și 27 de recruți care au început tot luni, 25 ianuarie, la Regimentul 307 Infanterie Marină din garnizoana Babadag, instruirea pentru profesia de soldat profesionist, arma Infanterie marină.

“Instruirea, hrănirea, echiparea și asigurarea medicală sunt gratuite și, după încheierea etapei de pregătire, toți absolvenții primesc repartiție pe o funcție în Forțele Navale. Tuturor recruților noștri le transmitem mult succes și Bun cart înainte”, susțin reprezentanții Forțelor Navale.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.