ZERO lei din fondul de urgență, pentru Costinești

0
528

Premierul Florin Cîțu a alocat în cursul serii de miercuri, 6 octombrie, bani primăriilor din România pentru investiții de dezvoltare locală, din fondul de urgență al Guvernului.

Sumele de bani alocate au stărnit dispute grave, ba chiar social-democrații vorbesc despre o plângere penală împotriva lui Cîțu pentru că primăriile conduse de primari PSD au primit sume infime în raport cu proiectele de dezvoltare locală pe care le au în plan.

Totuși, strict în ceea ce privește județul Constanța, nici unele primării conduse de liberali nu s-au bucurat de sume mari, cări vorbim de orașul Ovidiu căruia i-a fost alocată o suma mică de bani, ori municipiul Mangalia care a primit ZERO LEI.

În aceeași situație se află și primăria comunei Costinești, condusă de un an de primarul Dumitru Jeanu de la PMP, care a primit tot ZERO LEI.

Dumitru Jeanu, primarul comunei Costinești a făcut o postare în acest sens pe pagina sa de Facebook și îl invită astfel pe Florin Cîțu la Costinești pentru a le explica locuitorilor de acolo de ce proiecte de dezvoltare pentru comunitatea în care locuiesc nu a contat pentru acesta:

“Trăim vremuri complicate, iar ajutorul care ar trebui să vină de la Guvernul României este esențial pentru fiecare dintre locuitorii comunei Costinești. Mai ales că vorbim despre o stațiune de interes național, puternic afectată de restricțiile impuse de la nivel național. Pentru Guvernul liberal însă Costineștiul nu contează. Pentru Guvernul liberal contează doar liberalii care au susținut actualul prim ministru și atât. Îi mulțumesc domnului prim ministru pentru că ne-a alocat frumoasa sumă de ZERO lei și-l invit, oricând, la Costinești, mai ales că de acum are timp liber suficient, să le explice locuitorilor comunei de ce n-au contat în ochii lui”, se arată în postarea primarului comunei Costinești, Dumitru Jeanu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.