Zoe Ghiuri, co-fondatorul Cramei Rasova, solicită acord de mediu pentru construirea unui bloc de 11 etaje pe strada Unirii

0
1886
Foto cu rol ilustrativ

Zoe Ghiuri, co-fondatorul Cramei Rasova, intenționează să construiască pe strada Unirii din municipiul Constanța un bloc de unsprezece etaje. Prin societatea pe care o controlează împreună cu Dumitru Ghiuri, a demarat încă din cursul anului trecut demersurile privind această investiție.

După elaborarea PUZ-ului, în luna martie a anului curent municipalitatea a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 943 privind„Construire ansamblu locuințe colective în regim de înălțime de S+P+11Etaje cu comerț de proximitate la parter.” Societatea Sunrise Tours SRL, căci despre ea este vorba a solicitat emiterea acordului de mediu. Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de construire a unui imobil de 11 etaje, propus a fi amplasat pe strada Unirii, la numerele 296- 296A.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului situată pe strada Unirii la numărul 23 şi la sediul firmei Sunrise Tours SRL situat pe strada Interioara la numărul 3. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Terenul are o suprafață de 9626 mp, cuprinde terenurile de la nr. 296 și 296A. Pe acest amplasament s-a aprobat un PUZ în anul 2007 cu HCLC 538 din 26.10.2007, reglementările aprobate prevăd încadrarea funcțională de locuințe colective înalte P+20E. Beneficiarii doresc astfel construirea unui imobil de 11 etaje.

Societatea Sunrise Tour SRL a luat naștere la data de 7 noiembrie 2001, având sediul pe strada Interioară 3 din municipiul Constanța. Administratori și asociați cu câte 50% din capitalul social, Ghiuri Zoe și Ghiuri Dumitru.  Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 3.303.447 de lei, profitul net de 411.721 de lei și datorii de 21.829.103 de lei. Societatea avea șase angajați în cursul anului trecut.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.