Încă o societate comercială cere falimentul uneia din firmele lui Comănescu

0
1602
Gabriel Comănescu

Și o firmă din municipiul Constanța cere falimentul Tehnoconstruct Marine Operations, sereleul lui Gabriel Valentin Comănescu.

Decu Urban Konstruct SRL a înregistrat și ea un dosar pe rolul Secției a II-a civile a Tribunalului Constanța prin care solicită deschiderea procedurii falimentului firmei fondatorului GSP, Gabriel Comănescu.

Primul termen în procesul deschis miercuri, 13 octombrie a.c., a fost stabilit pentru 22 noiembrie a.c.

Reamintim că vineri, 8 octombrie a.c., pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrată cererea societății comerciale Lungoci Build, din comuna Cobadin, de deschidere a procedurii falimentului în cazul Tehnoconstruct Marine Operations SRL.

Firma constănțeană are ca administrator și asociat majoritar pe Gabriel Valentin Comănescu, care deține 67% din părțile sociale. Mihai Dumitru Bratu, directorul executiv adjunct al Grup Servicii Petroliere SA, are 14%, iar Grup Servicii Petroliere Management SRL, 19% din părțile sociale. GSP Management are ca asociați pe Mihai Dumitru Bratu (1%) și GSP Holding SA din Luxemburg.

Tehnoconstruct Marine Operations a fost înființată în martie 2015 și are ca principal domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În 2020 a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 34 de milioane de lei și un profit de 8,3 milioane de lei, având un număr mediu de 19 angajați. Dar a raportat și datorii de peste 50 de milioane de lei.

Decu Urban Konstruct SRL are ca principal domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociații săi sunt Ionel Decu (90%) și Viorel Decu (10%), primul fiind și administratorul firmei.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.