Zona 1 de taxare a parcărilor publice va fi împărțită în două

0
1439

În urma propunerilor și a sesizărilor constănțenilor, primarul Constanței a decis să împartă în două Zona 1 de taxare a parcărilor publice, deoarece aceasta nu include doar locuri din centrul orașului.

Potrivit Regulamentului parcărilor publice propus de administrația locală, aflat iar în consultare publică, în municipiul Constanța se vor institui trei zone de taxare.

În Zona 1, cea mai scumpă, este permisă doar parcarea de scurtă durată, de maximum trei ore, iar taxa este de 7 lei/oră, în primele două ore, și de 15 lei/oră, în a treia oră, plus T.V.A.

Culmea, deși reprezentanții Primăriei susțineau că Zona 1 se referă la parcările publice din centrul orașului, după publicarea, în sfârșit, a anexelor ce prezentau zonele și tarifele de taxare, se observă că acest lucru nu este adevărat. În Zona 1 sunt incluse parcări și din centrul Constanței, dar și de la Piața Gorbaciov, Piața și cartierul Tomis III, strada Sucevei etc.

Datorită propunerilor și a sesizărilor constănțenilor, primarul Vergil Chițac a declarat miercuri, 3 martie a.c., că a decis ca Zona 1 să fie împărțită în două: „Voi regândi, în sensul în care Zona 1 o voi transforma în Zona 1 A și 1 B“.

V.I.

IMPORTANT! CITEŞTE ŞI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.