15 ani de închisoare pentru criminalul din Ghindărești, care și-a înjunghiat soția, apoi a aruncat-o în Dunăre

0
2965
Foto Arhivă

Bărbatul din Ghindărești arestat pe 21 decembrie 2020, fiind acuzat pentru omor, după ce și-a omorât soția  cu sânge rece, apoi a aruncat-o în apă, a fost condamnat.

Vorbim despre o crimă oribilă, în care agresorul, în bărbat de 67 de ani, și-a înjunghiat soția cu cuțitul, apoi a lovit-o cu un corp dur, probabil vreo unealtă de prin gospodărie, după care, ca să fie sigur că scapă de ea, a aruncat-o în Dunăre.

Probatoriul administrat în cauză a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul Tudor Ivan a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă”.

După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.

La finalul procesului penal, Tribunalul Constanța l-a condamnat pe Tudor Ivan la o pedeapsă de 15 ani de închisoare, cu executare, plus achitarea unor daune materiale și morale.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.