Pasajul din zona Tom-Carrefour a început să se lase, după doar 10 ani?

0
3169

Inaugurat cu surle și trâmbițe în urmă cu 10 ani, pasajul subteran din zona Tom-Carrefour a început să dea semne de ”oboseală”. Cei care trec zilnic prin acest segment al Drumului Național 2A au observat că șoseaua s-a lăsat, puțin câte puțin, în locul unde a acesta a fost înființat.

În 2011, adică în urmă cu 10 ani, era inaugurată noua cale de acces către centrele comerciale Tom-Carrefour, Selgros și Dedeman, după finalizarea lucrărilor la pasajul subteran. Acesta a fost gândit pentru fluidizarea traficului rutier în acea zonă, iar la inițiativa fostului primar Radu Mazăre, proiectul a fost realizat, după o serie de exproprieri în zonă. Proiectul a costat, la vremea respectivă, aproape 5 milioane de euro, iar la final, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a făcut recepția lucrării.

Toate bune și frumoase, s-a cunoscut, într-adevăr, o schimbare în traficul rutier, mai ales că dispăruseră semafoarele din intersecția inițială și nici nu mai trebuia ocolită zona lucrărilor. Câțiva ani buni nu a fost nicio problemă. Numai că, încet-încet, în ultimii ani, șoseaua a început să se lase chiar deasupra pasajului, acest aspect fiind vizibil în momentul de față. Orice șofer care a trecut zilnic prin această zonă, după înființarea pasajului, a putut observa cum șoseaua a început să se adâncească, deși, inițial, era perfect dreaptă.

Am solicitat informații din partea conducerii DRDP Constanța, cu privire la aceste aspecte și vom reveni cu un punct de vedere oficial.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.