A fost emisă autorizația de construire pentru blocul lui Cușu și al lui Pandele de pe Șoseaua Mangaliei

0
4534
Daniel Pandele, unul dintre administratorii companiei care construieşte

A fost emisă autorizația de construire pentru blocul de cinci etaje de pe Șoseaua Mangaliei, care i-a scandalizat pe locuitorii din zona Gării municipiului Constanța. Societatea ce va construi este Cupa Internațional SRL. Amplasamentul este situat în zona turnului ce face legătură cu Portul Constanța.

Societatea Cupa Internațional, controlată de Dumitru Cușu și Daniel Pandele, a obținut certificatul de Urbanism în luna iunie a anului curent, iar după cinci luni Primăria municipiului Constanța a eliberat autorizația de construire cu numărul 929, ce constă în „Construire imobil locuințe colective în regim de înălțime P+4-5Etaje, împrejmuire teren”.

Amplasamentul va fi situat pe Șoseaua Mangaliei, numerele 9 Bis și 11. Precizăm că pe acel teren a funcționat firma de pază Save & Self și se află în zona tunelului CF care face legătura cu Portul Constanța.

Beneficiarii investiției sunt Dumitru Cușu ce deține restaurantul The View (fost Vraja Mării) din zona Poarta 1 și Daniel Pandele, patronul Doraly Mall.

Societatea Cupa Internațional SRL a luat naștere la data de 19 ianuarie 1994, având sediul în zona Pieței Agroalimentare din Tomis III, municipiul Constanța. Administratorul este Daniel Pandele care este și acționar, cu 50% din capitalul social, împreună cu Dumitru Cușu care deține 50% din capitalul social.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.