Accident de muncă: un tânăr, la un pas de moarte după ce a căzut într-un șanț

0
95

Un tânăr de 20 de ani, care este angajat la SC Daria Construct Building SRL – Șantier Ciobanu, a fost la un pas de moarte după ce a căzut într-un șanț. Totul s-a întâmplat în data de 7 aprilie, a.c., în jurul orei 15.45, când Radu. N. a alunecat în șant, moment în care s-a surpat malul peste el, acoperindu-l până la umeri.

Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Daria Construct Building SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare sau completarea dosarului, după caz.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.