Actorul Paul Rudd a fost desemnat ca fiind cel mai sexy bărbat în viață

0
193

Actorul chipeş şi mărinimos Paul Rudd, cunoscut în special datorită filmului Ant-Man, a fost denumit în această miercuri, 10 noiembrie 2021, de revista People ca fiind cel mai sexy bărbat în viață, alăturându-se astfel altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney și Bradley Cooper, conform Reuters, arată Agerpres.

În vârstă de 52 de ani, Paul Rudd, al cărui cariera se întinde pe treizeci de ani, a părut uluit, la fel ca și soția acestuia de acest prestigiu oferit lui. ,,Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune:,,Ce?”, a declarat el pentru People. ,,Ea a fost uluită”, a declarat actorul precizând reacția soției sale, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. ,,După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

Să ni-l amintim pe Paul Rudd jucând rolul iubitului binevoitor, personajul extravagant ce l-a pus în valoare că fiind Mike Hannigan, alături de Phoebe (Lisa Kudrow) în comedia TV Friends, iar mai târziu a acceptat roluri mai ample în comedii precum Knocked Up, înainte de a-l interpreta pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în Captain America: Civil War şi Avengers: Endgame. Paul Rudd va juca în Ghostbusters: Afterlife şi în serialul TV The Shrink Next Door.

În anul 2020, actorul Michael B. Jordan a fost ales ca cel mai sexy bărbat în viață, urmând ca în anul 2019 să fie denumit ca fiind cel mai sexy bărbat cântărețul John Legend, iar în 2018 actorul Idris Elba. Rudd amuzat a comunicat că se așteaptă ca viața lui să se schimbe radical după ce a primit acest titlu anual: “Sper că acum voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat acesta. “

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.