Administraţia locală dă aproximativ 374.000 de lei să tragă curent pentru Neversea, pe plaja Modern

0
4811

Consilierii locali constănțeni au aprobat, vineri, cheltuirea sumei de 373.284,93 lei (T.V.A. inclus) pentru execuția branșamentului electric aferent Plajei Modern.

Ca urmare a solicitării Direcției de Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, privind necesitatea racordării la energie electrică a Plajei Modern, în vederea desfășurarii diverselor evenimente în zonă (a Neversea, de fapt), Primăria Constanța a obținut avizul tehnic de racordare și a încheiat contractul de racordare cu Dobrogea Distribuție S.A.

Apoi, a organizat licitație și a semnat contractul cu Energobit S.A. din Cluj Napoca, în decembrie 2020, pentru realizarea Studiului de fezabilitate, Documentației Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire, Proiectului Tehnic, Detaliilor de Execuție, Proiectului privind Organizarea Execuției, dar și pentru verificarea proiectului, asistență tehnică și execuție punct de conexiune – branșament.

Energobit a elaborat între timp Studiul de fezabilitate și Devizul general, iar consilierii locali au aprobat în ședința ordinară de vineri, 26 februarie a.c., principalii indicatori tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții.

Astfel, Primăria va plăti 373.284,93 lei (T.V.A. inclus), din bugetul local, pentru branșarea Plajei Modern la rețeau de electricitate, din care valoarea lucrărilor de construcții-montaj este de 75.554,89 lei (T.V.A. inclus).

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.