Adrian Condari, candidatul PSD la Primăria Costineşti, are în plan crearea de locuri de muncă pentru tineri şi încurajarea afacerilor locale

0
407

Adrian Condari este un tânăr hotărât să schimbe “faţa” comunei Costineşti. Candidatul PSD pentru funcţia de primar a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre infrastructură, despre necesitatea ca satul Schitu să fie adus la acelaşi nivel cu restul comunei Costineşti, despre problemele reclamate de cetăţeni, despre încurajarea afacerilor locale, dar şi despre cum plănuieşte să le rezolve.

La capitolul infrastructură, Condari a declarat că în satul Schitu sunt străzi fără canalizare şi asfalt, iar în privinţa intrării în Costineşti, candidatul PSD a reamintit că există deja un proiect adoptat – de construcţie a unui sens giratoriu care să aducă siguranţă în trafic -, dar care nu a fost pus niciodată în aplicare.

În privinţa tinerilor, Condari propune ca administraţia locală să înfiinţeze propria societate care să se ocupe de borduri şi alte asemenea activităţi. Beneficiile ar fi: costuri mai mici pentru lucrările edilitare şi locuri de muncă pentru tinerii din Costineşti.

O altă chestiune aflată în atenţia candidatului PSD este situaţia copiilor, mai exact necesitatea înfiinţării unui after-school. De asemenea, Adrian Condari a vorbit şi despre problema câinilor fără stăpân, precum şi cea a gropii de gunoi. “Groapa de gunoi trebuie închisă”, a spus Condari.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO.

Comandat de PSD filiala Constanţa, Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro, Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.