Afaceristul Aristotel Cazacu nu poate construi blocul de 8 etaje și nici magazinul alimentar în stațiunea Mamaia

0
569

Primăria municipiului Constanța a emis de dată recentă, două Certificate de Urbanism, unul pentru Titi’s Klab Rezidence SRL, controlată de Aurora și Aristotel Cazacu, iar cealaltă pentru Mariachis Klab Rezidence SRL, controlată tot de Aristotel Cazacu.

În documentele primăriei este precizat faptul că firma solicitantă, Titi’s Klab Rezidence SRL, nu poate construi în stațiunea Mamaia blocul de 8 etaje și nici spațiul comercial, întrucât regimul maxim de înălțime în cazul ambelor investiții nu se încadrează zonei.

Omul de afaceri Aristotel Cazacu nu este la prima tentativă de a construi un imobil cu 8 etaje, doar că și actuala administrație motivează emiterea noului Certificat de Urbanism prin faptul că proiectul ”Construire imobil cu regim de înălțime D+P+8 Etaje +Etaj Tehnic cu funcțiunile: parcare la demisol, spații comerciale și alimentație publică la parter și apartamente de vacanță la etaje” nu se încadrează  în reglementările urbanistice aprobate privind regimul maxim de înălțime.

Societatea Titi’s Klab Rezidence SRL a fost înființată la data de 17 octombrie 2017, având sediul în stațiunea Mamaia. Administratori sunt Cazacu Aristotel și Cazacu Aurora, iar unic asociat este Cazacu Aurora.

Cel de-al doilea Certificat de Urbanism, cu numărul 2198, se referă la a faptul că societatea Mariachis Klab Rezidence SRL, controlată tot de Aristotel Cazacu, nu poate construi spațiu comercial parter- magazin alimentar și spațiu alimentație publică P+M, întrucât regimul maxim de înălțime aprobat este Parter. Amplasamentul urma a fi construit în zona Complexului Turistic Caraiman din stațiunea Mamaia.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.