Afaceristul Grigorov, tot mai aproape de construirea unui bloc de 6 etaje pe bulevardul Mamaia

0
2101

Societatea Maritime Repair SRL, controlată de Corneliu-Bogdan Grigorov, continuă demersurile privind construirea blocului de șase etaje pe bulevardul Mamaia, la intersecție cu strada Făgetului.

După ce a parcurs la pașii legali depunând la instiruția abilitată de mediu memoriu de prezentare al proiectului, APM revine cu anunțul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru obiectivul de investiții.

Astfel, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Desființare imobil existent, locuință parter, desființare gard existent, construire imobil D+P+5-6Etaje, locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat pe bulevardul Mamaia numărul  154, colț cu strada  Fagetului numărul 56.

Informaţiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia pe strada Unirii numărul 23 şi la sediu societății Maritime Repair SRL din municipiul Constanâa, tronson 1 mol 3 radacina, Incinta Port, jud. Constanta,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Precizăm că Certificatul de Urbanism a fost eliberat de către municipalitate, la data de 8 iunie a.c.. În prezent, pe amplasamentul în suprafață de 331,00 mp se află o construcție C1, cu regim de înălțime parter și suprafața construită de 98,00 mp. Prin proiect se propune construirea unui imobil cu regim de înălțime D+P+5+6Etaje, cu funcțiunea de locuințe colective la etaje și spațiu comercial la parter, precum și împrejmuirea terenului cu gard.

Imobilul va dispune de 20 de locuri de parcare și 11 unități locative. Etajele 1-5 vor avea câte două apartamente pe nivel cu suprafața utilă de 100 mp, iar la etajul 6 retras – un apartament având suprafața utilă de 175 mp.

Societatea Maritime Repair SRL a fost înfiinţată la data de 9 aprilie 2012, având sediul în incinta Port- Bl. Rădăcina Mol III, fiind controlată de Corneliu-Bogdan Grigorov , unic acționar. Această societate a mai obținut de la primăria municipiului un certificat de urbanism în vederea edificării unui bloc de două etaje pe strada Gh. Economu la numărul 10.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.