Bloc de 6 etaje în zona Faleză Nord. Iată cine vrea să investească

0
1303

Societatea Maritime Repair SRL, controlată de Grigorov Corneliu-Bogdan, continuă demersurile privind construirea blocului de șase etaje pe bulevardul Mamaia, la intersecție cu strada Făgetului. Pentru a obține acordul de mediu din partea Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, a fost depus la instituția abilitată un memoriu de prezentare al proiectului.

În documentația depusă, beneficiarul investiției justifică necesitatea acestei investiții ca fiind prielnică datorită dezvoltării economice a orașului Constanța și a creşterii cererii de spații locative, spații de birouri, spații comerciale și de recreere. Totodată, acesta își propune ca lucrările de construcții să se realizeze în termen de 24 de luni, după obținerea autorizații de construire.

Precizăm că Certificatul de Urbanism a fost eliberat de către municipalitate la data de 8 iunie a.c. (vezi detalii AICI)

În prezent, pe amplasamentul în suprafață de 331,00 mp se află o construcție C1, cu regim de înălțime parter și suprafața construită de 98,00 mp. Prin proiect se propune construirea unui imobil cu regim de înălțime D+P+5+6Etaje, cu funcțiunea de locuințe colective la etaje și spațiu comercial la parter, precum și împrejmuirea terenului cu gard.

Mai mult, se propune amenajarea de spații verzi, în suprafață de 100,00 mp. Imobilul va dispune de 20 de locuri de parcare și 11 unități locative. Etajele 1-5 vor avea câte două apartamente pe nivel cu suprafața utilă de 100 mp, iar la etajul 6 retras – un apartament având suprafața utilă de 175 mp.

Societatea Maritime Repair SRL a fost înființată la data de 9 aprilie 2012, având sediul în incinta Port- Bl. Rădăcina Mol III, fiind controlată de Grigorov Corneliu-Bogdan, unic acționar. Această societate a mai obținut de la primăria municipiului un certificat de urbanism în vederea edificării unui bloc de două etaje pe strada Gh. Economu la numărul 10.

Referitor la cifra de afaceri înregistrată în anul 2020, Maritime Repair SRL a raportat suma de 7 956 414  lei, profit net de 747 403 lei și datorii de 2 324 680 lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.