Io Star Development SRL şi-a modificat proiectul din Satul de Vacanţă: nu mai face parcare supraetajată, ci hotel de cinci etaje

0
1127

Primăria municipiului Constanța a emis luni, 13 decembrie a.c., pentru societatea Io Star Development SRL, cel de-al doilea Certificat de Urbanism pentru construirea unui hotel de cinci etaje în Satul de vacanță, zona Luna Park, la intrare în stațiunea Mamaia, în locaul parcării supraetajate pe care intenționa să o edifice.

Inițial, societatea Io Star Development intenționa să construiască și o parcare supraetajață și restaurant, municipalitatea eliberând un certificat de urbanism pentru acest obiect de investiții. Ulterior, beneficiarul investiției a revenit asupra proiectului, transformând proiectul parcării supraetajate în hotel. (vezi detalii AICI)

Astfel, Certificatul de Urbanism cu numărul 3694 emis luni vizează „Construire Hotel în regim de înălțime de P+4Etaje-5Etaje, amenajare parcare și organizare de șantier”.

Societatea Io Star Development Sun SRL a fost înfiinţată la data de 24 august 2016 şi are sediul pe Aleea Hortensiei, numărul 6 din municipiul Constanța. Administrator este Şufană Ioana, iar asociați sunt firmele Alexio Star Development SRL și De Toate În Construcții SRL.

Cifra de afaceri înregistrată în anul 2020 a fost de 441.110 de lei, profitul net de -263.868 de lei și datorii de 9.209.346 de lei. Societatea avea un angajat anul trecut.

Totodată, asociații acestei societăți au în plan astfel de investiții și în orașul Năvodari. Alexio Star Development Sun SRL intenționează să construiască un imobil apart-hotel cu regim de înălțime de șapte etaje şi în orașul Năvodari. Prin urmare, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația aferentă proiectului. Totodată, construiește și în municipiul Constanța, în apropierea centrului comercial Vivo.

Societatea Alexio Star Development Sun SRL a fost înfiinţată la data de 2 octombrie 2018, având sediul pe strada Pescarilor, numărul 67 A din municipiul Constanța. Administrator este Şufană Ioana, iar asociați sunt Şufană Ioana, Morar Anca, dar și societățile Io Star Development SRL și De Toate În Construcții SRL.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.