Afaceristul Samara construiește un bloc de 8 etaje cu piscine exterioare și platforme de parcare supraterană, în stațiunea Mamaia

0
1310
Stere Samara. FOTO: Forbes

Milionarul Samara, prin societatea Sammarina SRL,  își extinde afacerile în domeniul imobiliar și în stațiunea Mamaia, iar miercuri, 15 decembrie a.c., municipalitatea a eliberat Certificat de Urbanism pentru construirea unui bloc de opt etaje, piscine interioare și exterioare, platforme pentru parcare subterană și supraterană.

Precizăm că în urmă cu câteva zile aceeași societate a obținut două certificate de urbanism pentru Sammarina Imobiliare SRL, care vrea să modifice spațiile pe care le deține pe strada Ștefan cel Mare, la ieșire din pasajul subteran. (vezi detalii AICI)

Revenind, actul de urbanism cu numărul 3817 vizează „Construire imobil locuințe colective cu regim de înălțime de 2S+P+6Etaje+7Retras+8Etaje cu funcțiunea de SPA, restaurant, piscină interioară acoperită și piscine exterioare, platforme pentru parcare subterană și supraterană, amenajare peisagistică, împrejmuire teren.” Actul are o valabilitate de 24 de luni.

Mai mult, în afară de aceste investiții, în ultimul an, Sammarina Imobiliare a primit de la Primăria Constanța mai multe documentații de urbanism. Astfel, firma lui Stere Samara vrea să construiască un ansamblu imobiliar în locul fostului Abator și noi hoteluri în Mamaia.

Societatea Sammarina Imobiliare SA a luat naștere la data de 11 februarie 1991, având sediul pe Șoseaua Mangaliei, numărul 74. Asociații firmei sunt Samara Stere cu 43% din capitalul social, Samara Lidiea cu 35% din capitalul social și persoana juridică, Sammarina SA cu 18% din capitalul social. În anul 2020 cifra de afaceri înregistrată a fost de 8.047.460 de lei, profitul net de 5.247.103 de lei și datorii de 9.372.240 de lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.