Afaceristul Secărea vrea să amenajeze o parcare ecologică în Mamaia și să își transforme vila de pe malul Lacului Siutghiol în bloc de șase etaje

0
2381
foto cu rol ilustrativ

Controversatul afacerist constănțean George Secărea își modifică, din nou, investiția imobiliară de pe bulevardul Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol. De câțiva ani solicită municipalității avize, acte și autorizații privind modificarea, supraetajarea imobilului.

În cursul zilei de joi, 11 noiembrie a.c., Primăria municipiului Constanța a emis două autorizații de construire cu numerele 921 și 922. Primul act se referă la amenajarea unei parcări înierbare (ecologice) pentru că ar prezenta mai multe avantaje: filtrarea apei din precipitații,costuri mai mici de realizare șipăstrarea unei zone verzi.

Cea de-a doua autorizație face referire la modificarea proiectului autorizat cu AC numărul 748/2017, AC numărul 1715/2015 și AC numărul 1909/2019 prin schimbare destinație din vilă turistică în locuințe colective și modificări fațade. Actul are o valabilitate de 12 luni de la data emiterii acestuia.

Beneficiarii investiției sunt societățile Seg Secom SRL și Sunquiest SRL, ambele controlate de către omul de afaceri George Secărea.

Precizăm că acesta intenționează să construiască două blocuri și în cartierul Faleză Nord, însă locuitorii zonei nu sunt de acord cu această investiție, pentru că ar urma să fie edificate pe spațiul verde. A fost intentat un proces pe numele investitorului de către mai mulți constănțeni.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.