Două blocuri de 6 etaje se vor construi pe strada Belvedere. Beneficiarul este un controversat afacerist

0
5700
sursa foto: blueskyimpex.ro

Cartierul consilierilor din Constanța este unul unde casele îți iau ochii. Care mai de care mai înalte și mai luxoase. Pentru că se afla în imediata apropiere a plajei Dacica, de câțiva ani au apărut și blocuri. Și cum acestea nu sunt niciodată de ajuns, un constănțean vrea să mai construiască încă două, tot în zonă.

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța a dat undă verde pentru construirea a două blocuri de șase etaje pe strada Belvedere. Astfel, reprezentanții de la mediu au anunțat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectele „Construire imobil P+6E cu funcțiunea de locuințe colective și racorduri utilități”,  propuse a fi amplasate în Constanța, strada Belvedere, nr. 8, lot 4,  și nr. 10, lot 2.

Investitorul este George Secărea, cel care este asociat cu fostul primar Constanței, Radu Mazăre şi cu fostul preşedinte al Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu în societăţile Alliance Qwest Company SA şi Silk Estate SA.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 28.08.2020.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.