Afaceristul Stere Grameni investește, iar, în imobiliare, în Constanța

0
2142
Foto cu rol ilustrativ

Omul de afaceri constănțean Stere Grameni are în plan să își continue investițiile imobiliare din orașul de la malul mării. Acesta intenționează să construiască un bloc cu trei etaje în cartierul Palazu Mare, iar pentru acest proiect a solicitat acordul de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+2-3E retras, cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, pe stada Iuliu Maniu. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, şi la sediul Gramina Residences SRL.

Firma Gramina Residences SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul în municipiul Constanța, pe strada Merișor nr. 46. Asociați în firmă sunt Stere Grameni, cu o cotă de 60%, și Chirața Grameni, care deține o cotă de 40%. Stere Grameni este și administratorul societății și mai figurează ca asociat unic și administrator în firma Graminas Impex SRL.

Prin aceeași firmă, omul de afaceri a mai edificat imobile în Mamaia Nord.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.