VIDEO. Mamaia, Destinația Anului 2023: „Am fost de 1 Mai în Mamaia și este un dezastru național“

1
1091

În luna martie a.c. a început votul în Competiția Destinația Anului 2023, competiție în care orașul Constanța a fost nominalizat la categoria „Orașe care inspiră“ și Mamaia, la categoria „Stațiuni Turistice“. În data de 27 aprilie, a avut loc decernarea titlurilor și, spre surprinderea tuturor constănțenilor, stațiunea Mamaia a fost câștigătoare. În opinia cetățenilor, stațiunea nu merită acest titlu și susțin că ei nu și-ar face concediul în Mamaia.

Mamaia este cea mai mare și renumită stațiune din România și a fost denumită, cândva, Perla Litoralului Românesc. De atunci și până în zilele noastre, multe s-au schimbat, de exemplu construirea haotică de blocuri și hoteluri. Din acest motiv, Mamaia și-a pierdut farmecul de stațiune turistică, asemănându-se cu un cartier de locuințe.

Faptul că a fost aleasă Destinația Anului 2023 la categoria „Stațiuni Turistice“ i-a luat prin surprindere și pe constănțeni, care cred că nu își merită acest titlu.

„Probabil ca număr de persoane prezente în stațiune a îndeplinit acest criteriu, dar în opinia mea cred că mai trebuie făcute niște lucrări, ca să ajungă să își merite acest titlu“, ne-a declarat o femeie.

„Stațiunea are potențial, dar dacă apucă să vină turiști și văd dezastrul din oraș, cred nu o să decurgă bine vara, sezonul“, a precizat o constănțeancă.

„Stațiunea nu arată deloc bine. Cunosc foarte multe persoane care preferă să meargă în Turcia sau în Grecia și nu aleg, în niciun caz, Mamaia. Eu am fost de 1 Mai în Mamaia și este un dezastru național. Nu mi-aș face concediul la Mamaia“, ne-a mai declarat o altă femeie.

Stațiunea Mamaia a concurat cu stațiunele Rodna, Polovragi, Ocnele Mari, Vama Buzăului, Săcuieu și Călimănești. De partea cealaltă, Municipiul Constanța a fost nominalizat la categoria „Orașe care inspiră“, alături de Oradea, Iași, Timișoara, Brașov și Râmnicu Vâlcea. Brașov a obținut primul loc, Iași, locul al II-lea și Oradea, locul al III-lea.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. Constanta in categoria “Orase care inspira ” ? Poate doar mila….
    Orasul este prabusit si asa va ramane …actuala administratie a desavarsit ce au facut puscariasii.
    Mamaia este doar un cartier al Constantei plin de betoane …iar concursul este “Care cladire este cea mai kitsch-oasa ” .
    Martineasca sa stea in banca ei si sa nu mai viseze la Saltimbancul de la Poarta Alba .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.