Afaceristul Virgil Călina solicită acordul de mediu pentru investiția din Mamaia Nord

0
903

Terenurile libere de construcții din Mamaia Nord se află în continuare în vizorul afaceriștilor dornici să-și dezvolte investiții, asta în ciuda faptului că în această zonă nu se mai poate respira de atâtea betoane!

Un afacerist destul de discret intenționează să mai adauge un bloc pe lista sa de investiții, în Mamaia Nord. Vorbim despre Virgil Călina, nașul lui Ilie Năstase și importator de băuturi de lux precum Merci, Dom Perignon, Haribo sau Moet & Chandon.

În vara anului 2019, la începutul lunii iunie, acesta a obţinut autorizaţia de construire privind modificarea proiectului autorizat cu AC nr.1665/16.11.2017- „construire imobil P+9E apartamente şi functiuni conexe de agrement, loisir, alimentatie publică, parcare, centru de conferinte prin construire imobil P+11E hotel, apartamente şi functiuni conexe de agrement, loisir, alimentaţie publică, parcare, centru de conferinţe”, asta după ce în luna decembrie, anul 2015, Virgil Călina obţinuse certificatul de urbanism pentru construirea hotelului cu 9 etaje.

Aceasta nu este singura investiție majoră pe care afaceristul Călina dorește să o facă în Mamaia Nord; anul trecut, chiar primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, anunța pe pagina sa de Facebook faptul că mai mulți investitori i-au făcut o vizită pentru că intenționează să ridice un complex rezidențial în Mamaia Nord.

Revenind la proiectul lui Călina, blocul la care facem referire (şi pentru care în prezent se solicită acordul de mediu) este propus a fi amplasat în orașul Năvodari, pe strada Brizei, zona Mamaia Nord, titularul investiției fiind compania De Silva Intermed S.R.L., iar publicul interesat își poate spune părerea la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța (APM), în intervalul luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Compania De Silva Intermed S.R.L. a fost înființată în anul 1992, având sediul în București. Virgil Călina deține hotelul Ramada Nord din București, iar de curând acesta a preluat leasingul de 4,2 milioane de euro al Hotelului Golden Tulip Times din zona Pieței Muncii din București, potrivit profit.ro

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.