Alegerea lui Aurelian Dumitrașcu în funcția de viceprimar al orașului Năvodari, amânată

0
263

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a convocat în cursul zilei de joi, 5 noiembrie a.c., de la ora 12, Consiliul Local, în cadrul unei ședințe extraordinare! Pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte printre care și cel pentru alegerea viceprimarului.

La ceremonia de învestire, Florin Chelaru a precizat că îl va susține pe Aurelian Dumitrașcu pentru funcția de viceprimar. „Din punctul meu de vedere şi al Partidului Social Democrat, vom face alianţă cu PMP şi cu Aurealin Dumitraşcu în postura de viitor viceprimar“, susţinea edilul Florin Chelaru. Doar că în cadrul ședinței de joi, consilierii USR au venit și ei cu o propunere în persoana consilierului Cristian Bălașa, care nu a fost prezent la ședință.

Consiliul Local Năvodari este compus din șase consilieri PSD, patru consilieri PMP, 4 consilieri Neamul Românesc, trei de la PNL și doi consilieri USR. Pentru că la ședință nu au fost prezenți toți consilierii, Aurelian Dumitrașcu a obținut 9 voturi, iar Cristian Bălașa 7 voturi. Astfel, Dumitrașcu nu a întrunit numărul necesar de voturi, iar ședința a fost reprogramată pentru vineri, 6 noiembrie, a.c.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.