Alegeri la Universitatea Ovidius! Date oficiale BEC: 17,10 la sută, prezența la vot până la ora 10:00

0
337

Prezenţa la vot în turul I până la ora 10.00, la alegerile de miercuri, 24 iunie a.c., a fost de 17.70%, potrivit datelor Biroului Electoral Central al Universităţii Ovidius. Facem precizarea că astăzi au loc alegerile pentru funcţia de rector.

Candidații sunt conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc, prof.univ.dr. Mamut Eden. Precizăm că Tiberius Dănuț Epure a primit aviz negativ, dar a contestat decizia în instanţă. De asemenea, prof.univ.dr. Unc a contestat în instanță organizarea alegerilor.

Reamintim faptul că Senatul Universității Ovidius a decis reluarea procesului de alegeri pentru funcţia de rector, mandatul 2020-2024, cu candidații deja avizați de Biroul Electoral Central.

Votul pentru cele 3 secții de votare stabilite prin Metodologia de organizare a alegerilor în structurile și funcțiile de conducere ale Universității „Ovidius” din Constanța se va desfășura în Cantina Universității, etajul I, Bd. Mamaia nr. 124.

UPDATE:

Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 12:00, este de 36,16%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța.

Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 14:00, este de 55,20%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.