Aleşii locali, la raport. Consilierul municipal Dumitru Caragheorghe: Am identificat terenuri pentru noi parcuri

0
539

Rubrica “Aleşii locali, la raport” continuă şi în 2021. Invitatul Focus Press din această săptămână, consilierul local municipal USR Dumitru Caragheorghe a vorbit, în cadrul interviului, despre proiecte, multe dintre ele cu fonduri europene, care sunt în întârziere. Motivul: sunt erori de corectat sau pur şi simplu fosta administraţie locală le-a neglijat.

Dumitru Caragheorghe a adus în discuţie şi proiectul alocării burselor pentru elevi, explicând de ce în primă fază nu a fost aprobat, iar ulterior, cu modificările de rigoare, a devenit hotărâre.

Consilierul a adus în discuţie şi proiectele de viitor pe care USR doreşte să le promoveze în Consiliul Local: bugetarea participativă, transparenţa achiziţiilor, înfiinţarea de noi parcuri. Dumitru Caragheorghe spune că a identificat şi terenuri pentru viitoare parcuri: spre exemplu, unul în suprafaţă de 11.500 mp în zona Faleză Nord, între Santa Bay şi Spectrum. “În prezent, PUZ-ul pentru acel teren este pentru construcţii, dar vom cere modificarea”, a spus Caragheorghe.

În continuare, alesul local a detaliat implicarea sa înpunerea în valoarea vestigiilor istorice – subiect despre care puteţi citi şi AICI.

Detaliile proiectelor le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.