Ali Nurhan nu renunță și vrea să ridice un hotel de patru etaje pe malul lacului Siutghiol

0
1980

Ali Nurhan, fostul manager general al HC Dobrogea Sud Constanţa și fost consilier local, a inițiat un PUD pentru construirea unui hotel cu patru etaje în stațiunea Mamaia. Amplasamentul studiat prin PUD se afla în zona Clubului nautic Pinguin, pe malul Lacului Siutghiol. În zona amplasamentului studiat, vis-a-vis de bulevardul Mamaia, pe partea dreapta a sensului de mers către Năvodari, se află hotelurile Astoria, Riviera, Metropol, Majestic și Rex.

În acest sens proiectul a fost lansat în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța. Prin prezenta documentație se stabilesc reglementări urbanistice pentru faza PUD în vederea obținerii, ulterior aprobării prezentei documentații, unei autorizații de construire pentru construirea unui imobil cu destinația hotel-apartament cu înălțimea P+3-4. Clădirea va avea un număr total de 13 apartamente dispuse astfel: la etajele 1 și 3 vor fi câte patru apartamente, la etajul 2 vor fi trei apartamente, iar la ultimul etaj doar două apartamente. În ceea ce privește locurile de parcare acestea vor fi în număr de 18. Menționăm că încă din anul 2017 Ali Nurhan a obținut un certificate de urbanism pentru acest imobil.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul Primăriei Constanța în perioada 08.02.2021-23.02.2021. Observaţiile pot fi transmise în format electronic prin e-mail la adresa primarie@primaria-constanta.ro, ori prin poștă sau la sediul Primăriei, de pe bulevardul Tomis nr.51 camera 121, biroul strategii urbane.

Ali Nurhan a fost patronul echipei de handbal HCM Constanța și din anul 2012 este și cetățean de onoare al municipiului Constanţa. Odată cu acest titlu, fostul consilier local al PSD a primit şi un teren situat în staţiunea Mamaia.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.