Amenzi de 24 de mii de lei, aplicate în 24 de ore la Constanța, pentru nerespectarea normelor impuse în contextul pandemiei

0
1855
Imagine cu rol ilustrativ

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii, jandarmii lși polițiștii locali din Constanța au aplicat un număr total de 84 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 23.890 de lei), dintre care două pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 80 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de miercuri, 08 iulie a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 131 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

De remarcat că, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 508 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 459 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 95 de persoane internate, dintre care 88 din județul Constanța și 7 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență, a transmis Prefectura Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.