Percheziții în Constanța: polițiștii au căutat țigări de contrabandă, dar au găsit și droguri

0
1587
Perchezitii la Constanța - foto ARHIVĂ

Trei persoane bănuite de contrabandă cu țigarete au fost reținute, în urma unei acțiuni a polițiștilor și procurorilor din Constanța. Pe parcursul anchetei, au fost ridicate 10.000.000 de țigarete de contrabandă, din Portul Constanța Sud Agigea.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat, miercuri, 8 iulie, 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Activitățile s-au desfășurat în urma unui control efectuat în Portul Constanța Sud Agigea, la data de 24 mai a.c., când s-au descoperit 10.000.000 de țigarete de contrabandă.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 2 laptop-uri, stickuri de memorie, 6 telefoane mobile, 5 cartele SIM, resturi vegetale cu aspect de cannabis, 2 grindere, un cântar electric de precizie, 150 de euro și peste 4.600 de lei.

Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime în vederea audierii, pe numele acestora luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.