Ana Maria Vătămanu, despre speculațiile privind susţinerea sa: „Vă confirm acest lucru, că am relații profesionale în toate mediile”

0
700

Ana Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța (ADD), a vorbit, joi, 11 august a.c., în cadrul unui interviu pentru Focus Press, despre stadiul implementării proiectelor gestionate de asociaţie, iar în acelaşi timp a răspuns şi întrebărilor privind speculațiile legate de relaţiile sale cu miniştri, secretari de stat ori de o eventuală legătură cu SRI.

„Vă confirm acest lucru, că am relații profesionale în toate mediile. Prin poziția mea de președintele al Asociației de Dezvoltare Durabilă (ADD) Constanța nu sunt beneficiară de informații și nu ofer informații”, a precizat Ana Maria Vătămanu.

Președintele ADD Constanța își dorește să atragă cât mai multe fonduri europene în viitorul apropiat.

„Avem suficiente resurse la Bruxelles, care vin în sprijinul nostru și practic și aceasta este dorința mea, de a atrage cât mai multe fonduri europene în viitorul apropiat, pentru că bani spre Constanța vor veni. Acum depinde foarte mult de noi și când spun noi mă refer la întregul aparat, cât de bine putem să calibrăm și să facem proiecte mature, astfel încât banii să vină și foarte ușor către noi”, a mai precizat Vătămanu.

Aceasta a vorbit și despre ajutorul venit de la Bruxelles, din partea europarlamentarilor.

„Avem foarte multe birouri pe lângă cei care ne reprezintă pentru că rolul lor la Bruxelles acesta este. Avem și la Parlamentul European diverși reprezentanți (…) Mă ajută și funcționarii de la Parlamentul European”, a mai spus Ana Maria Vătămanu.

ADD Constanța a fost constituită legal în data de 23 martie 2021, printr-o sentință civilă a Judecătoriei Constanța. Decizia a avut la bază hotărârea Consiliului Județean Constanța din 17 februarie 2021 și o altă hotărâre a Consiliului Local Constanța din 26 februarie 2021. Cele două instituții sunt fondatoarele acestei asociații.

Urmărește întreg interviul aici:

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.