Andreea Esca: “Am fost bolnavă de COVID-19, iar soțul meu a ajuns la Terapie Intensivă”

0
2543

Andreea Esca a declarat, luni seară, într-un interviu difuzat de PRO TV, că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei și unul din copii.

Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii”–Într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca a răspuns tuturor întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.*”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.*” – a spus Andreea la **Știrile Pro TV de la ora 19.00.**Jurnalista i-a povestit Cormin Stan cum a început să trăiască toate această situație, după ce lucrurile au început să devină … ”ciudate”.**Cosmin Stan**: Cum a debutat boala la tine, Andreea? **Andreea Esca**: *”Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.**Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte în care avea, nu știu, febră 38, și a doua zi era în regulă. Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-am făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Bineînțeles că imediat a fost dus la spital. Eu, bineînțeles că am hotărât, chiar dacă aveam un rezultat negativ, pentru că avusesem contact cu cineva care avusese un rezultat pozitiv, să rămân în izolare pentru 14 zile și să-i fac testul și băiatului nostru care locuiește cu noi.*

Publicată de Florica Simion pe Luni, 20 iulie 2020


”Ai fost sau nu ai fost bolnavă?”, a întrebat-o direct colegul ei Cosmin Stan. ”Da, am fost eu, soțul și unul dintre copii. Mulțumită doctorilor de la „Victor Babeș”, acum suntem bine, avem rezultat negativ, toți trei“.

Vedeta TV a spus că prima persoană care s-a îmbolnăvit a fost soțul ei. „Avea febră mare, 40 de grade Celsius, dar ne-am gândit că are probleme gastrice. Ne-am impacientat și am chemat salvarea. El a ieșit pozitiv, eu negativ. Mie mi-au apărut simptomele după cinci zile”, a mai declarat vedeta TV. ”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, a continuat vedeta. Andreea Esca a mai spus că un moment extrem de dificil a fost atunci când soțul ei a ajuns la Terapie Intensivă.
Ea a mai spus că nu a luat legătura deloc cu soțul ei cât a fost în spital, iar el la ATI. Esca a mai spus că mușchii soțului ei s-au deteriorat foarte repede, că a slăbit 8 kilograme în câteva zile. ”Este incredibil cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care știm atât de puține lucruri”.

Vedeta TV a povestit că, la etajul unde era internată, se auzea un om ”care implora Divinitatea și cerea ajutor” încontinuu.
Regret faptul că am lăsat garda jos în câteva momente și n-ar fi trebuit. Mesajul meu pentru public e să nu lase garda jos. Virusul există. Să avem încredere în medici și să avem încredere în Dumnezeu”, a conchis Andreea Esca.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.