Apartamentele din Mamaia Nord, la fel de scumpe ca la Miami

1
2393
Apartament de 240.000 euro în Miami

Piața imobiliară din orașul Constanța nu pare să fie afectată de pandemia de coronavirus. În continuare în cele mai bune cartiere ale orașului prețurile apartamentelor sunt destul de piperate. Când spunem cele mai bune cartiere ne referim la zonele Faleză Nord și Mamaia Nord, în cea din urmă prețurile putând fi comparate cu cele de la Miami.

Un apartament la Miami pare să fie visul oricui. Acest lucru nu pare atât de imposibil având în vedere că un apartament de 100 mp este în jur de 100.000-150.000 de euro, în timp ce în Mamaia Nord prețurile sunt de la 200.000 la 500.000 de euro.

De exemplu, un penthaouse cu vedere bilaterală la mare și la lac se vinde cu 450.000 de euro, iar dacă cumpărătorul dorește și o barcă, prețul ajunge la 500.000 de euro. Proprietatea este situată într-un imobil de pe malul lacului Siutghiul, desfășurată pe toată suprafața ultimului etaj.

„Apartamentul cuprinde trei dormitoare, trei băi, bucătărie cu living open – space, trei balcoane și o terasă cu o priveliște către mare și lac. Apartamentul a fost complet renovat în luna iunie a acestui an, utilizând materiale și soluții tehnice premium. Accesul în apartament se face atât pe casă scării dar și cu liftul, stația finală fiind chiar în apartament. În acest moment este complet mobilat și utilat, atât electrocasnicele cât și mare parte a mobilierului fiind complet noi. Terasa este complet mobilată și este acoperită cu o pergola retractabilă. De asemenea, există posibilitatea achiziției unui pachet compus din apartament și barcă de mare viteză, în acest caz prețul fiind de 500.000 euro”, se arată în anunțul postat pe un site de imobiliare.

Altfel spus, dacă la Mamaia Nord unii oameni își pot permite să își achiziționeze o asemenea proprietate, de ce nu și-ar permite să își cumpere un apartament și la Miami. Un apartament de 100 mp care se află într-un complex securizat cu o vedere la lac este aproximativ 100.000 de euro. Un alt apartament de peste 100 mp, aflat într-o zonă cu vedere la ocean, se vinde cu 240.000 de euro. Proprietatea este situată în ansamblul rezidențial Coral Ridge Towers situat pe coasta de sud a Fort Lauderdale. Locația are două dormitoare și două unități de baie. Ferestre cu impact mare, uși cu balcoane cu impact mare, mașină de spălat vase nouă, plită nouă. Frigider, centrala A / C, cuptor și spatiu de parcare alocat inclus. Facilitățile includ piscină în aer liber încălzită și teren de golf în aer liber.

Cu alte cuvinte în orașul Constanța există apartamente la vânzare la prețuri duble față de faimosul oraș din statul Florida, Miami.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.