APM dă undă verde construirii unui nou bloc în Mamaia Nord: iată cine este beneficiarul

0
742
Foto cu rol ilustrativ

În zona de nord a litoralului românesc, investițiile în domeniul imobiliar nu contenesc, iar instituțiile abilitate dau undă verde unor astfel de proiecte. Afaceriștii își motivează proiectele prin faptul că cererea pentru locuri de cazare, și nu numai, este în creștere. Spre exemplu, societatea Bright Future SRL vrea să construiască un bloc în zona Beach Land din orașul Năvodari.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil locuințe P+3Etaje în zona Beach Land, str. B2, nr. 16, lot 1/81, orașul Năvodari, județul Constanța“.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, de pe strada Unirii, numărul 23, din municipiul Constanța, în zilele de luni până joi, între orele 8.00 și 16.30, și vineri, între orele 8.00 și 14.00, precum şi la următoarea adresă de Internet: http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.05.2023 (în termen de zece zile de la data afişării prezentului anunţ).

Societatea Bright Future SRL a fost înființată în data de 22 mai 2008, având sediul pe strada Castanilor, numărul 25, din municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Ersun Molagean. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2021 a fost de 1.491.084 de lei, datoriile de 2.342.899 de lei și un număr de trei angajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.