O firmă din Mereni renunță la mansardă ca să poată construi un bloc în Constanța

0
631
Foto cu rol ilustrativ

Migladia SRL, cu sediul social în comuna Mereni, intenționează să construiască un imobil cu trei etaje în municipiul Constanța. În acest sens, a obținut, în cursul zilei de joi, 4 mai 2023, al doilea certificat de urbanism în vederea informării asupra acestui obiectiv de investiții, din partea Municipalității.

Este vorba despre Certificatul de urbanism cu numărul 1.361, care vizează „Construire locuințe colective mici, cu regim de înălțime S+P+3Etaje, amenajări exterioare și împrejmuire teren“. Documentul este valabil un an. Nu este specificată zona în documentul emis de Primăria Municipiului Constanța.

Primul act de urbanism a fost eliberat de către Municipalitate pentru beneficiar în luna februarie 2023. În acel document, administrația locală stipulase că proiectul nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate, ca regim de înălțime, deoarece era vorba de edificarea unui bloc cu regim de înălțime S+P+3E+M. Acum imobil va avea doar trei etaje, fără mansardă.

Societatea Migladia SRL a fost înființată în anul 2017, având sediul social pe strada Libertății din localitatea Mereni, județul Constanța. Administrator este Techin-Ghiursel Amet, care este și asociat, cu 50% din capitalul social, alături de Sever Tekin Amet.

Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 438.271 de lei, datoriile de 163.337 de lei și un angajat.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.