Arest prelungit cu 30 de zile pentru patru traficanți de minori

0
659
Curtea de Apel Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Tribunalul Constanța a dispus prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv în cazul unui grup infracțional organizat, format din 3 bărbați și o femeie, acuzați de trafic de minori.

Este vorba despre grupul format din Valentin Constantin Scîrlențea, Cristian Iancu, Ionuț Paul Zorzoană și Selda Dylara Molagean, cercetați în stare de arest, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

Aceștia au fost arestați, luna trecută, în urma unor descinderi ale polițiștilor de la Crimă Organizată, coordonați de DIICOT, la mai multe locații din județele Constanța și Tulcea, de unde au confiscat telefoane mobile, bani (circa 800 de euro), un pistol cu aer comprimat, arme albe, documente și alte bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Minuta instanței

Admite propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa. Prelungeşte cu 30 de zile, de la 29.09.2020 până la 28.10.2020, inclusiv, măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii: – Scîrlenţea Constantin-Valentin, cercetat în cauză sub aspectul infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori și proxenetism, Molagean Selda-Dylara, cercetată în cauză sub aspectul infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori și proxenetism, Iancu Cristian, cercetat în cauză sub aspectul infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori și proxenetism, Zorzoană Ionuţ-Paul, cercetat în cauză sub aspectul infracțiunii de trafic de minori. Respinge ca nefondate cererile de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu/controlului judiciar (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 23.09.2020”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.