Arest prelungit pentru trei traficanți de minori

0
415

Tribunalul Constanța a dispus prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv în cazul unui grup infracțional organizat, format din 3 bărbați și o femeie, acuzați de trafic de minori.

Este vorba despre grupul format din Valentin Constantin Scîrlențea, Cristian Iancu, Ionuț Paul Zorzoană și Selda Dylara Molagean, cercetați în stare de arest, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

Aceștia au fost arestați în luna august, în urma unor descinderi ale polițiștilor de la Crimă Organizată, coordonați de DIICOT, la mai multe locații din județele Constanța și Tulcea, de unde au confiscat telefoane mobile, bani (circa 800 de euro), un pistol cu aer comprimat, arme albe, documente și alte bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Minuta instanței

 ”Respinge ca neîntemeiate cererile inculpaților de revocare a măsurii arestării preventive sau de înlocuire a acesteia cu o măsură preventivă mai ușoară. Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpatul Scîrlențea Constantin Valentin prin încheierea din data de 31.07.2020, pe care o menține, următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 13.01.2021. Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpata Molagean Selda-Dylara prin încheierea din data de 31.07.2020, pe care o menține, următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 13.01.2021. Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpatul Iancu Cristian prin încheierea data de 31.07.2020, pe care o menține, următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 13.01.2021. Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpatul Zorzoană Ionuț-Paul prin încheierea din data de 31.07.2020, pe care o menține, următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 13.01.2021. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în ședința camerei de consiliu, astăzi, 15.12.2020, ora 10,05”.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.