Așezământul pentru copii abandonați și femei abuzate, proiectul preotului Claudiu Banu, tot mai aproape de deschidere

0
28

Preotul Claudiu Banu care slujește la Parohia Sfântul Mina din municipiul Constanța este pe punctul de a inaugura așezământ pentru copii abandonați și femei abuzate, ce se va numi ”Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare”,  fiind situat în oraşul Techirghiol.

Precizăm că acest proiect a luat naștere în luna octombrie 2015, la ințiativa părintelui Banu, ca necesitate în susținerea copiilor abandonați de familie și societate, dar și a mamelor aflate în dificultate.

Iată că după aproape șase ani acest proiect devine realitate. Despre cum s-a gândit la această investiție, părintele Banu a povestit pentru ziarul Focus Press în cadrul unui interviu în luna mai a anului trecut.

Acest centru va fi compus din opt garsoniere și trei apartamente cu câte două camere, baie proprie dar și cabinet medical, spațiu administrativ, bucătărie, loc de servit masa dar și de studiat. Va fi amenajat și un spațiu de joacă pe timp de iarnă, pe timp de vară, trei terase mari. Fiecare cameră va fi dotată cu balcoane.

Cu bucurie preotul Claudiu Banu a mărturisit că a primit electrocasnice absolut necesare dotării așezământului, anume: patru laptopuri, 3 TV led, două aragazuri, două mașini de spălat haine, două uscătoare de rufe, două mașini spălat vase, două frigidere și două lăzi frigorifice.

Imobilul este deja mobilat și în curând se va inaugura deschiderea acestuia.

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.