Atenție șoferi: intersecția Delfinariu a fost reconfigurată

1
3216
Intersecția Delfinariu. FOTO Primăria Constanța

Începând cu data de 7 octombrie, circulația rutieră la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor – intersecția Delfinariu a fost modificată.

Circulația se desfășoară astfel:

  • pe strada Zorelelor au fost amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia;
  • conducătorii auto nu vor mai vira la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.

Ca rute alternative, se recomandă conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor- bulevardul Mamaia să folosească variantele:

  • deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;
  • deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu.

Tot de astăzi, mijloacele de transport în comun care deservesc linia 14 circulă pe un traseu modificat. Astfel, la intersecția străzii Zorelelor cu bulevardul Mamaia, miniautobuzele nu vor mai vira la stânga, ci vor merge înainte, pe strada Soveja, apoi vor întoarce la sensul giratoriu cu strada Chiliei (Lidl) și vor vira la dreapta pe bulevardul Mamaia.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Problema nu este virajul la stânga de pe Zorelelor. Problema e conflictul între virajul la stânga de pe Soveja spre Mamaia cu directia înainte dinspre Zorelelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.