Atenție, șoferi! Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia

1
764

Echipele Confort Urban vor continua săptămâna viitoare lucrările de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și centrul de dializă, pe partea cu Lacul Tăbăcărie. Se va interveni cu utilaje de asfaltare.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, luni, 22 mai, și marți, 23 mai, în intervalul orar 08:00-18:00, doar pe sensul de mers dinspre Mamaia spre Delfinariu, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și centrul de dializă. Autovehiculele care vin din spre stațiunea Mamaia către Delfinariu, vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă.

Se va asfalta suprafața carosabilă, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. Bai cretinilor acum vati gasit cand incepe sezonul! Asa va zis vita de la primarie ca trebuie sa procedati .Cred ca sa rasturnat carul cu prosti in centrul orasului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.