Greva profesorilor începe luni, 22 mai: Nu se fac cursuri

0
816

Sindicaliştii din învățământ au anunţat faptul că greva generală va începe luni, pe 22 mai 2023, aşa cum au stabilit de ieri, pentru că „promisiunile (n.r. din partea Guvernului) sunt nesatisfăcătoare”.

Astfel, și profesorii din județul Constanța se pregătesc să pună lacătul pe școli de lunea viitoare, 22 mai, cu patru săptămâni mai devreme decât prevede programa școlară, așa cum se pregătește la nivel național. Deja liderii de sindicat au făcut un apel către părinți să-și tină copiii acasă începând din 22 mai. 

Prof. Mitică Iosif, liderul sindicatului constățean a declarat pentru Focus Press faptul că și școlile din județul Constanța își suspendă cursurile luni, 22 mai 2023.

„Da, și cadrele didactice din județul Constanța participă la greva de avertisment de astăzi, între orele 11.00 și 13.00, aceasta fiind o etapă legală, apoi urmează greva generală de luni 22 mai, când toate unitățile de învățământ vor fi închise, din toată țara, inclusiv, bineînțeles, din județul Constanța”, a declarat prof. Mitică Iosif, liderul sindicaliștilor constănțeni.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.