Ates Casimceali, viitorul consilier local al Constanței

0
2553
Foto: Facebook

Ates Casimceali va ocupa locul de consilier local vacantat în ședința de vineri a Consiliului Local Constanța, după demisia lui Stere Hira.

Consilierii locali au aprobat, vineri, 22.01.2021, proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al domnului Stere Hira și vacantarea locului de consilier local deținut de acesta.

Reamintim că Hira a fost ales membru în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, acesta fiind motivul demisiei, deoarece cele două funcții erau incompatibile.

Cel mai probabil Stere Hira va deveni noul director al R.A.E.D.P.P. după demiterea actualei conduceri a regiei, votată în ședința Consiliului de Administrație de vineri.

În Consiliul Local, locul lui Hira va fi ocupat de medicul stomatolog Ates Casimceali, următorul de pe lista de candidați P.N.L. pentru C.L. Constanța, care a fost și cel mai tânăr candidat pentru Legislativul constănțean.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.